Εργ. Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών – Παρασκευή γλυκό πορτοκάλι
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β´ και Γ΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών. Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, κατσαρόλες, ηλεκτρική κουζίνα .
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη