Εργ. Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών – Παραγωγή μαρμελάδας μήλο
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας
Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και Ελληνικά μήλα για παραγωγή Μαρμελάδας Μήλο. Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά δοχεία, τρίφτες, κατσαρόλες, γυάλινα αποστειρωμένα δοχεία .
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη