Εργ. Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών – Παραγωγή λικέρ από ρόδι
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και ντόπια φρούτα για παραγωγή Λικέρ από Ρόδι. Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, σουρωτήρια, κατσαρόλες, γυάλινα μπουκάλια .
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη