Εργαστ.Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών – Πουγκί από φυτόχωμα
Οι μαθητές/τριες του Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής χρησιμοποίησαν τσουβάλια από ελιές για την κατασκευή τους. Ετσι τα έκοψαν σε κατάλληλες διαστάσεις , τα γέμισαν με οργανικό φυτόχωμα, τα έδεσαν με σπάγγο, τα στόλισαν με πεταμένα κουκουνάρια και τα πουγιά ήταν έτοιμα !!!”
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη