Εδώ οι μαθητές/τριες του Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής αποφάσισαν να παρασκευάσουν κουραμπιέδες. Ετσι λοιπόν, με τη βοήθεια των Καθηγητών τους, συγκέντρωσαν τα απαραίτητα υλικά,ζύγισαν τις απαιτούμενες ποσότητες, ζύμωσαν το μείγμα στο μπλέντερ αλλά και με το χέρι, έπλασαν, έψησαν, άχνισαν, έβαλαν ροδόνερο και …γεύτηκαν κουραμπιέδες μετά τις γιορτές!
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη