Την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β´ και Γ΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, κάνοντας οξυμέτρηση δειγμάτων ελαιολάδου. Χρησιμοποιήθηκαν προχοΐδα, κωνική φιάλη, ογκομετρικός κύλινδρος, δείγματα ελαιολάδου, οινόπνευμα, διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου και δείκτης φαινολοφθαλεΐνη, στα πλαισια του μαθήματος Επεξεργασία Μεταποίηση Προιόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών.
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη