Εργ. Δραστηριότητα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών – Παραγωγή μηλόπιτας σκεπαστής
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και Ελληνικά μήλα και αλεύρι για παρασκευή Μηλόπιτας σκεπαστής. Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά και ανοξείδωτα δοχεία, στίφτες, πολυκόφτης, κατσαρόλες, ταψιά, ηλεκτρική κουζίνα.
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη