Εργ.Δραστηριότητα Τμήματος ΤεχνολογίαςΤροφίμων & ποτών – Αναγνώριση κυττάρων από κρεμμύδι
Οι Μαθητές της Β΄ Τάξης Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εξοικειώνονται με τη λειτουργία του Μικροσκοπίου και μαθαίνουν με τη βοήθεια των καθηγητριών τους να φτιάχνουν παρασκευάσματα φυτικών κυττάρων από κρεμμύδι , στα πλαίσια των Εργαστηριακών Ασκήσεων Φυτικής Παραγωγής, Μορφολογία Κυττάρων.
© Copyright 2021 Powered by WordPress
Διαχειριστές : Μενιουδάκης Μιχάλης - Κουτσαμπέση Τζένη