Εργ.Δραστ Γ´ Φυτ. Παραγ. & της Γ´Ανθοκ. & Αρχιτ .Τοπίου - Κάλυψη Μεταλλικού Θερμοκηπίου - ΕΚ ΧΑΝΙΩΝ

,
Εργαστηριακό Κέντρο Χανίων - Υψηλάντου 27, Τ.Κ. 73135 - Χανιά, Τηλ. 2821073228 Σχεδιασμός - Υλοποίηση Ιστοτόπου : Μενιουδάκης Μιχ. (ΠΕ86) - Κουτσαμπέση Τζ. (ΠΕ86) Created by Incomedia WebSiteX5 16 - Copyright 2019-2020
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργ.Δραστ Γ´ Φυτ. Παραγ. & της Γ´Ανθοκ. & Αρχιτ .Τοπίου - Κάλυψη Μεταλλικού Θερμοκηπίου

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις > Τομέας Γεωπονίας
Την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β´ και  Γ΄ τάξης  των ειδικοτήτων Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας  Τροφίμων και Διατροφής. Συγκεκριμένα, όλοι οι μαθητές με τη βοήθεια καθηγητών τους και εκπαιδευτικού εγκαταστάτη θερμοκηπίων, κάλυψαν το αμφικλινές, μεταλλικό θερμοκήπιο που υπάρχει στην αυλή  του σχολείου τους και στο εσωτερικό του τοποθέτησαν και καλλιεργούν σπορόφυτα τομάτας και αγγουριάς καθώς και μοσχεύματα καλλωπιστικών φυτών τα οποία παράγουν οι ίδιοι στο εργαστηριακό μέρος των μαθημάτων Φυτική Παραγωγή, Ανθοκομία-Λαχανοκομία και Φυτά Κηποτεχνίας.
Οι μαθητές έτσι, αποκτούν  τις θεωρητικές αλλά και τις τεχνικές γνώσεις  που είναι απαραίτητες για την κατασκευή και τη λειτουργία μια θερμοκηπιακής  εγκατάστασης ή φυτωριακής εκμετάλλευσης  και  ετοιμάζονται κατάλληλα  ώστε να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.
Μετρητής επισκεψημότητας ιστότοπου
web counter
web counter widget

Πόσοι μας έχουν επισκεφτεί .....
hitwebcounter web counter
web counter widget
Επιστροφή στο περιεχόμενο